+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Vendégvélemények

9.5/10
2992 értékelés
Tisztaság
9.7
Kényelem
9.7
Személyzet
9.6
Ár-érték
9.3
Szoba
9.6
Étteremi kínálat
9.2
Szórakozási lehetőségek
9.5
Medencetér és szaunák
9.5

Ezért szeretnek vendégeink

“Családbarát szálloda, a szobák tiszták és higiénikusak voltak, a személyzet segítőkész. Nagyon megvoltunk elégedve mindennel. Tervezzük a közeljövőben a visszatérést.”

2023. június 01.


“Köszönjük a kedves és segítőkész kiszolgálást. Külön köszönet Mihály Péternek, a kitüntetett figyelméért! Biztos hogy vissza fogunk még térni. Korábban csak a wellness részleget ismertük, mert apartmanból vettük igénybe. De most az egész szálloda megismerése után, csak ajánlani tudom másoknak is.”

2023. május 30.


“Nagyon szép tiszta szálloda, nagyon kedves dolgozókkal, finom bőséges étellel.”

2023. május 17.


“Minden szuper volt. Szépen felújított szálloda, jó étterem, kedves személyzet, rengeteg programlehetőség.A golfot nem próbáltuk, de a pálya nagyon szép.”

2023. április 19.


“2023.04.09-től 04.12-ig tartózkodtunk legutóbb a szállodában a Húsvéti Ünnepek alatt.Maximálisan elégedettek vagyunk, nemhiába 2012-óta rendszeresen visszatérünk Önökhöz!Hogy hanyadik alkalommal azt már nem számoljuk...nagyon sok szállodában jártunk de egy idő után rájöttünk,hogy felesleges pénzkidobás hiszen sehol sem érezzük olyan jól magunkat,mint a Greenfieldben!(Bár nagyon messze van de bevállaljuk ezt a 2* 485km !!!) Ehhez nagyban hozzájárul a személyzet kedvessége,akik miatt olyan, mintha hazajárnánk..Külön köszönet Péternek,Ricsinek,Anginak,Zsófinak és Adélnak. A törzsutas programot nagyon jónak tartjuk,örülünk hogy megbecsülik a visszatérő vendégek hűségét! Nyáron találkozunk,üdvözlettel:Bessenyeiné Marianna( Nyíregyháza)”

2023. április 17.


“Kedves vezetőség Párommal pihentünk szállodájukban a hétvégén , visszajáró vendégek vagyunk. A személyzet egyszerűen nagyszerű. Több üzletet vezetek és tudjuk vásárlóintól hogy munkatársainkat meg kell becsülni mert a jó munka erő vonzza a vendégeket ! Visza térve a hotelhet caládias hangulat alakult ki köztünk és az alkalmazotak között készségessen állnak rendelkezésünkre egész nap. Az est fénypontja pedig Váradi Albert és zenekara volt. Egyszerűen fantasztikusak . Reméljük mindig találkozni fogunk velük a pihenésünk allatt szállodájukban.”

2023. április 13.


“Nagyon jól éreztük magunkat.”

2023. április 13.


“Tisztelt Greenfield! Húsvéti hosszú hétvégén voltunk Önöknél a családommal egy kicsit pihenni és kikapcsolódni. Minden elvárásunkat felülmúlta az ott töltött idő. Tökéletes volt minden! :) Külön kiemelném az ételek változatosságát és az ott dolgozók alázatos hozzáállását, figyelmességét és kedvességét! Gyönyörűek és harmonikusak a közösségi terek, szuper és tágas a wellness részleg. Makulátlan tisztaság mindenhol! 175-ös lakosztályt kaptuk, amiben minden tiszta, jól felszerelt és tökéletes volt. A Chill & Fun Club a 11 éves lányomnak és nekünk is szórakoztató időtöltést biztosított. Először jártunk Önöknél, de nem utoljára! ;) Üdvözlettel: Vivien”

2023. április 13.


“Köszönjük mindennel elégedettek voltunk,már jártunk önöknél a felújítás előtt is így azt mondhatom a színvonal még magasabb lett,gratulálunk hozzá.”

2023. április 05.


“Minden tökéletes volt.”

2023. március 19.