+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Vendégvélemények

9.5/10
2367 értékelés
Tisztaság
9.6
Kényelem
9.6
Személyzet
9.6
Ár-érték
9.3
Szoba
9.5
Étteremi kínálat
9.2
Szórakozási lehetőségek
9.5
Medencetér és szaunák
9.4

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyobb családi körben második alkalommal ünnepeltük a karácsonyt a szállodában.Már több hazai wellness szálloda vendégei voltunk de a Greenfield Hotel kiemelkedik, a számunkra nyújtott szolgáltatásaival és az élményeivel.Itt minden tökéletes volt: a személyzet kedvessége,a szobák kényelmes tágassága az új bútorokkal,a szép környezet, a finom és minőségi reggeli és vacsora, a wellness, medencék és a csúszda és Chill&Fun Club. Négy generációs család, mind a 12 tagja nagyon jól érezte magát és sok élményben volt részünk. Köszönöm a családok elhelyezését a közeli szobákban és az étteremben számunkra biztosított asztalt. Nagyon köszönjük az itt töltött szép napokat és szeretnénk ismét visszatérni még.”

2023. január 17.


“A férjemmel utaztunk előző nap foglaltuk le a szállást mielött elutaztunk volna. Ez egy nagyon jó választás volt !!! A szálloda teljesen fel van újítva. A szobák előtt a folyosókon nagyon nagy volt a csend, lehetett pihenni. A wellness teljesen kielégítő volt. Az ételek bőségesek voltak semmiben nem találtunk hibát, és mindig mindent töltöttek ami épp elfogyott. A tisztaság is teljesen rendben volt. Ha valami kérésünk volt, a szoba asszonyok azonnal rendezték.A személyzet nagyon kedves volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek a hotelt. Mi biztosan vissza térünk majd!!!”

2023. január 17.


“Pár évvel ezelőtt már töltöttünk Önöknél házassági évfordulónk alkalmából pár napot. Akkor eldöntöttük, hogy még egyszer visszatérünk. Jó döntés volt, csodálatos napokat töltöttünk el a felújított szállodájukban. A hotel gyönyörű lett, udvarias személyzet, tisztaság, a wellness, szauna kitűnő. A svédasztalos reggeli és vacsora kifogástalan. Reméljük még valamikor ismét felkeressük Önöket.”

2022. december 30.


“Meg voltunk elégedve mindennel, személyzet kedvessége, segítőkészsége, tisztaság, kényelem, hangulat, wellness, étkezés elvárásainknak megfelelő volt. Minden nagyon jó volt, szeretnénk visszatérni amint tehetjük! Köszönünk a kedves vendéglátást!”

2022. november 23.


“A Férjemmel mindketten teljesen elégedettek voltunk a szállodában töltött napokban. Mind a szobával, a wellness részleggel és az ételekkel. A személyzet kedves, segítőkész volt, mint mindig. A pihenés minden feltétele adott a szállodában, ezért is térünk vissza Önökhöz már többedszer. Természetesen ajánlanánk és ajánljuk is a Greenfield Hotelt ismerőseinknek, barátainknak. Köszönjük.”

2022. november 09.


“Nagyobb családi körben ünnepeltük lányunk születésnapját a szállodában. Mindannyiunknak van széles tapasztalata hazai és külföldi wellness-szállodák nyújtotta élményekről, szolgáltatásokról, de a 13 családtagunk egyöntetűen úgy véli, hogy a Greenfield Hotel kiemelkedik közülük. Itt tényleg tökéletes volt minden: a személyzet kedvessége, a szobák kényelmes tágassága, a környezet, a reggeli és vacsora minősége, az általunk külön rendelt extra finom torta, a szórakoztatórészleg az alsó szinten és külön kiemelném a golfoktató nagyon pozitív hozzáállását, hogy minden kívánságunkat teljesítve extra élményeket szerezzen családunk mindhárom generációja. Nagyon köszönjük még egyszer!”

2022. november 02.


“Sokadszorra voltunk már a szállodában, szeretünk ide jönni. Mind a környezet a szolgáltatás , a wellnes az alkalmazottak kedvessége messze felülmúlja bármelyik másik szállodát. Külön szeretném kiemelni a bárban dolgozók közül Ricsi.-t Nem először találkoztunk vele: kedves, udvarias, barátságos. Biztosan visszatérünk még. ”

2022. szeptember 30.


“A hotel kifogástalan, sokadik alkalommal foglaltunk itt szállást, idei évben is már másodszor. Csak jót tudunk mondani róla. Könnyen megközelíthető, szép a fekvése, a szobák kényelmesek, felújítást követően gyönyörűek:) , wellness, szauna minden korosztálynak és elvárásnak megfelel. Éttermi kínálat minősége és mennyisége is 10+ értékelést kapna, ha lenne ilyen opció:) Egy újítás kifejezetten tetszik, amit most tapasztaltunk. A szobák karórával nyithatóak, ami rendkívül kényelmes megoldás. Mi mindig szívesen jövünk ide és ha Bükfürdő - akkor Greenfield :)”

2022. szeptember 28.


“Mesés egy hely!!!!!”

2022. szeptember 28.


“A személyzet kedvessége egyszerűen lenyűgöző. Úgy éreztük magunkat minta hírességek lennék. Mind a bárban mind a recepción, a medencénél nagyon kedves és figyelmes volt a kiszolgálás. A szoba takarításakor külön figyelmet forditottak a gyermekeink plüss állatainak az elrendezésére. Ez nagyon kedves gesztus volt, a lányainknak nagyon tetszett! A gyermekekkel foglalkozó animátorok is belopták magukat a lányaink szivébe. ”

2022. augusztus 31.