+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Új Szaunavilág

 Megújult Szauna-világunk

A szálloda újjászületésének egyik mérföldköveként, elkészült új Szauna-világunk, melynek jótékony hatásait Vendégeink már élvezhetik.

„Kismértékben orvosság, nagymértékben gyógyszer”
A szauna a vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet, és javítja a vérkeringést és az immunrendszer igénybevételével erősíti azt. Az izzadás során a szervezetből természetes úton távoznak méreganyagok, a szaunázás ezt a természetes folyamatot fokozza. A bőrre is jó hatással van, és álmatlanság ellen is jó szer, továbbá az izomláz enyhítésében is kellemes gyógymód.

Szaunáink

Finn szaunák

Textilmentes finn szaunánk mellett egy további finn szauna 2022 februárjában nyit majd meg. A finn szauna a felöntések helyszíne, a felfrissülés érzését kelti mind a test és mind a lélek számára.  Egészségmegőrző hatása – például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása – már tudományosan bizonyított tény. 
Hőfok: 85-95 0C, páratartalom: 25-30%.

Aroma szauna 

A hagyományos szauna hatását egészítjük ki illóolajok párologtatásával, melyek nemcsak a hangulatunkra lehetnek jótékony hatással, de segíthetik például a légutak kitisztulását, az immunrendszer erősítését is.
Hőfok:55-65 0C, páraartalom: 45-55%

Gőzfürdő

Hatása egyedülálló a szervezet számára. A kabinban található hő következtében az erőteljes izzadás ellenére megemelkedik a test hőmérséklete, ezáltal felgyorsul a vérkeringés, nő a pulzusszám, a kitáguló ereknek köszönhetően csökken a vérnyomás. Vérkeringést javító, stresszoldó, légút tisztító, bőrtisztító hatása mellett bemelegíti az izületeket. 
Hőfok: 40-50 0C, páratartalom: 80-95%

Sószoba

Sóhomokozóval, infra hővel és óceáni só porlasztóval. A kabin sós levegőjének belégzése jótékony hatással van a légúti megbetegedésekben szenvedőkre, erősíti az immunrendszerünket, klímája serkenti a légzőszervek aktivitását. A só gyulladáscsökkentő hatással bír bőrproblémákra, a megvilágított sókristályok színei pedig gyógyító sejtregeneráló és stresszoldó hatásúak. 
Hőfok: 22-25 0C

Infraszauna

Az infravörös sugárzás képes behatolni az emberi szövetekbe, ennek eredményeképpen pedig számtalan megfiatalító és egészségjavító hatása van. Serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást, oldódik a stressz, a test és a lélek ellazul. Méregtelenítő, zsírbontó, bőrfeszesítő, kötőszövet salaktalanító, cellulit elleni, gyógyító és immunrendszer erősítő hatást fejt ki. 
Hőfok: 35-50 0C

Bio-és fényszauna

A szaunázás jótékony hatásait természetes illatanyagokkal és színterápiával egészítjük ki. A színek a különböző energiaközpontokra képesek hatást gyakorolni. 
Hőfok: 50-60 0Cpáratartalom: 30-35%