+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Új Szaunavilág

 Megújult Szauna-világunk

A szálloda újjászületésének egyik mérföldköveként, elkészült új Szauna-világunk, melynek jótékony hatásait Vendégeink már élvezhetik.

„Kismértékben orvosság, nagymértékben gyógyszer”
A szauna a vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet, és javítja a vérkeringést és az immunrendszer igénybevételével erősíti azt. Az izzadás során a szervezetből természetes úton távoznak méreganyagok, a szaunázás ezt a természetes folyamatot fokozza. A bőrre is jó hatással van, és álmatlanság ellen is jó szer, továbbá az izomláz enyhítésében is kellemes gyógymód.

Szaunáink 16 éven felüli vendégeink számára vehetők igénybe.

Szaunáink

Finn szaunák

A finn szauna a felöntések helyszíne, a felfrissülés érzését kelti mind a test és mind a lélek számára.  Egészségmegőrző hatása – például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása – már tudományosan bizonyított tény. 2 finn szaunánk közül egyik textilmentes.
Hőfok: 85-95 0C, páratartalom: 25-30%.

Aroma szauna 

A hagyományos szauna hatását egészítjük ki illóolajok párologtatásával, melyek nemcsak a hangulatunkra lehetnek jótékony hatással, de segíthetik például a légutak kitisztulását, az immunrendszer erősítését is.
Hőfok:55-65 0C, páraartalom: 45-55%

Gőzfürdő

Hatása egyedülálló a szervezet számára. A kabinban található hő következtében az erőteljes izzadás ellenére megemelkedik a test hőmérséklete, ezáltal felgyorsul a vérkeringés, nő a pulzusszám, a kitáguló ereknek köszönhetően csökken a vérnyomás. Vérkeringést javító, stresszoldó, légút tisztító, bőrtisztító hatása mellett bemelegíti az izületeket. 
Hőfok: 40-50 0C, páratartalom: 80-95%

Sószoba

Sóhomokozóval, infra hővel és óceáni só porlasztóval. A kabin sós levegőjének belégzése jótékony hatással van a légúti megbetegedésekben szenvedőkre, erősíti az immunrendszerünket, klímája serkenti a légzőszervek aktivitását. A só gyulladáscsökkentő hatással bír bőrproblémákra, a megvilágított sókristályok színei pedig gyógyító sejtregeneráló és stresszoldó hatásúak. 
Hőfok: 22-25 0C

Infraszauna

Az infravörös sugárzás képes behatolni az emberi szövetekbe, ennek eredményeképpen pedig számtalan megfiatalító és egészségjavító hatása van. Serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást, oldódik a stressz, a test és a lélek ellazul. Méregtelenítő, zsírbontó, bőrfeszesítő, kötőszövet salaktalanító, cellulit elleni, gyógyító és immunrendszer erősítő hatást fejt ki. 
Hőfok: 35-50 0C

Bio-és fényszauna

A szaunázás jótékony hatásait természetes illatanyagokkal és színterápiával egészítjük ki. A színek a különböző energiaközpontokra képesek hatást gyakorolni. 
Hőfok: 50-60 0Cpáratartalom: 30-35%