+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Vendégvélemények

9.5/10
2367 értékelés
Tisztaság
9.6
Kényelem
9.6
Személyzet
9.6
Ár-érték
9.3
Szoba
9.5
Étteremi kínálat
9.2
Szórakozási lehetőségek
9.5
Medencetér és szaunák
9.4

Ezért szeretnek vendégeink

“Tökéletes volt minden ! A kutyusunkat is szívesen fogadták! Meglepetéssel vártak minket a házassági évfordulónk alkalmából ❤️ Magyarországon még egy ilyen tiszta szép és tökéletes hotelt nem tudunk mondani!”

2023. március 05.


“Többször jártunk már a hotelben. Minden alkalommal maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Kiemelném a személyzet kedves, szolgálatkész viselkedését. Itt emelném ki Orsolyát és Angit, akik az étkezéseknél maximálisan tették a dolgukat. A szálloda nagyon tiszta, a wellness minden igényt kielégítő, az étkeztetés mesés. Külön köszönöm a hotel részéről a születésnapi köszöntést, kedves volt, nagyon meg hatódtam. Mindenképpen csak ajánlani tudom, aki elmegy nem fogja bánni. Remélem nem utoljára voltunk”

2023. március 05.


“Csodás napokat töltöttünk itt, sokfelé járunk az országban wellnesszelni, de legközelebb is ide jövünk! A szálloda fantasztikus, olyannyira, hogy legközelebb is ide jövünk! A szálloda ragyog a tisztaságtól, a személyzet jól képzett, a szobák kényelmesek, az étterem minden igényt kielégít, a medencék és a szaunavilág tágas, világos és nehéz ott hagyni. A bowling és a körülötte levő játéklehetőségek mindenkinek vidám perceket fognak okozni! A park és a golfpálya egy álom! Hogy őszinte legyek, alig várom, hogy visszatérjünk!”

2023. március 03.


“Kettesben töltöttünk el egy hosszú hétvégét a Kedvesemmel a hotelben! Pluszban kértük a Harmony részleg használatának lehetőségét, ami annyira szuper volt, hogy legközelebb is biztosan kérjük! Ásvanyviz, gyümölcstálak, csokoládé várt minket ott és csodálatos nyugalom jakuzzival, szaunákkal...csupa jóval! A szoba nagyon kényelmes, az étterem tiszta és elegendő kínálattal rendelkező, a személyzet nagyon kedves és segítőkész! A bárban a fiúk nagyon ügyesen, gyorsan és tisztán dolgoznak! Köszönjük, hogy ilyen szuper helyen ünnepelhettük a 25. együtt töltött évünket!”

2023. március 01.


“Minden nagyszerű volt, mint mindig!”

2023. február 17.


“Az egyik kedvenc szállodánk, a gyerekek 7 és 10 évesek is nagyon szeretik az ételkínálatot, a medencéket. Többször visszatérő vendégek vagyunk, és már tervezzük is a következő pihenésünket a szállodában.”

2023. február 15.


“Eggyel sem hasonlítottam össze konkrétan. Az összes szállodát ahol jártunk annak alapján értékeltem. 100%an meg voltunk mindennel elégedve. Biztos, hogy még visszatérunk.”

2023. február 10.


“Finom ètelek, kedves szemèlyzet, gyönyörű a szálloda. Mindennel nagyon elégedettek voltunk.”

2023. február 01.


“Imádjuk a szállodát! A személyzet, velness,a szauna világ,az ételek minden kitünő! Több helyen voltunk pihenni,de mindig ide jutottunk vissza. Szerintem a számok mindent elárúlnak 5. Foglalásomat küldtem el ma. Hamarosan ismét megyünk! ☺️”

2023. január 31.


“Mindennel nagyon elégedettek voltunk, csak ajánlani tudjuk a szállodát! A személyzet kedves, segítőkész, barátságos és figyelmes volt. Tökéletes hely!”

2023. január 18.