+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Kikapcsolódási lehetőségek

Pihenés aktívan

Bükfürdőn nemcsak a szálloda, hanem a városi élet is pezseg, kulturális programkavalkád és színes programlehetőségek várják az idelátogató vendégeket.

Bükfürdői Gyógy és Élménycentrum

Szállodától való távolság: 1,3 km

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

A kép forrása: Bükfürdő Thermal & Spa®

Kerékpár

Szállodától való távolság: 0,5 km

Nálunk nem unatkoznak a görkorcsolya vagy Nordic Walking kedvelői sem, a kerékpárosok pedig a hetedik mennyországban érezhetik magukat, mert egészen az osztrák határig eljuthatnak két keréken, hisz számos kerékpárút található Bükfürdőn és környékén. Szállodánkban lehetőség van kerékpár kölcsönzésre kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A városban pedig lehetőség van kipróbálni az ún. „pedelec” kerékpárt. A „pedál" és az „elektromos" szavak kombinációjából származik, és nem ugyanaz, mint az elektromos vagy e-kerékpár, a pedeleceket ugyanis - ha kicsit is, de - hajtani kell.

Sportcentrum Bük

Szállodától való távolság: 4 km

A büki Sportcentrum színvonalas felkészülési lehetőséget biztosít, amit az itt alapozó rangos csapatok névsora is alátámaszt. Az elmúlt évek fejlesztésének köszönhetően egy műfüves pálya és egy, az UEFA előírásoknak megfelelő, élőfüves pálya áll a csapatok rendelkezésre, melyekhez biztosítják az alumínium-hüvelyes kapukat, labdafogó hálókat.

Az esti mérkőzéseket és edzéseket pályánként 4 db lámpatesttel történő megvilágítás teszi lehetővé (4x10.000W illetve 4x4.000W). A pálya 68X105 méter.

A könnyűszerkezetes, részben fedett lelátók - a 2 oldalvonal mellett – összesen 125 szurkolónak kínálnak ülőhelyet. A csapatok kényelmét 4 elkülöníthető öltöző, mosási lehetőség, kiegészítő eszközök biztosítása (hordozható alumínium kapuk, sorfal, karók, bóják, kúpok, gátak), folyamatos pályakarbantartás és professzionális személyzet szolgálja.

Nordic Walking

Szállodától való távolság: 0,5 km

Újabb megkülönböztető címmel gazdagodott a város – Nordic Walking-barát település.

2013 nyarától Bükfürdőn két kijelölt, Magyar Nordic Walking Akadémia által minősített Nordic Walking útvonal is várja a sportág szerelmeseit. A Termál és a Napsugár névre keresztelt, minősített útvonalak 3 km illetve 7 km hosszúságúak, közös kiindulási és érkezési ponttal. A rövidebb szakasz, a Termál – Bükfürdő területét járja körbe, míg a Napsugár útvonal az azonos elnevezésű játszóparkig vezet.

Kneipp® park

Szállodától való távolság: 1 km

Újabb 2013-as városi fejlesztésként kialakításra került a Kneipp park, mely testi és lelki felfrissülést kínál a vendégek számára, ahol kipróbálhatják az 510 méter hosszúságú száraztaposót is, melynek burkolatához változatos anyagokat használtak fel.

A különböző méretű kavicsokon, zúzalékon, fenyőkérgen, tobozon és fa aprítékon történő mezítlábas séta természetes masszázst kínál. Aki a jóga nyújtotta ellazulást és feltöltődést választja, a szabadtéri jógapark a megfelelő választás, de a gyerekekre is gondolva egy természetes bokorlabirintus is elkészült már. A parkban különféle gyógy-és fűszernövényekkel is megismerkedhetünk.

Kristály torony

Szállodától való távolság: 2,5 km

A Magyarországon egyedülálló, kristályszerkezetű, háromszintes, a legmodernebb technológiával összeállított, látványos mászó és kalandpályán minden generáció megtalálja a számítását. Az egy időben 120 fő kalandozását lehetővé tevő Kristály Torony a több mint egy kilométer hosszú pályavonalával, az óriás hintával és a közel 200 méteres Flying Fox csúszás­sal kifejezetten alkalmas akár több egész napos családi, baráti szórakozásra. Céges csapatépítő és vezetői készségfejlesztő kalandtréningek alkalmával, alacsony-, és magas kötélkerti elemekkel kiegészítve látványos, pozitív eredmények érhetőek el.

Funcity

Szállodától való távolság: 1,5 km

Bükfürdőn nyílott az ország egyik leginnovatívabb szórakoztatóközpontja, a FunCity. Az újonnan nyitott központban minden korosztálynak garantált a kikapcsolódás és a felejthetetlen élmények. A FunCityben a legmodernebb technikával ellátott attrakciók találhatóak, így a látogatók igazi Forma 1-es pilótának érezhetik magukat a Turbocharger segítségével, az adrenalinért pedig a Crazy Rust felel. a VR technológia segítségével a játékosok az általuk választott filmek és történetek részeseivé tudnak válni. a FunCityben a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelt mozi található. 

Próbálják ki elsőként! Augusztus végéig minden minimum 3 éjszakára szóló csomagajánlatunk tartalmazza a belépőjegyet a FunCitybe, mellyel egy választó attrakció próbálható ki. 

Nyitvatartás: hétfőtől-vasárnapig: 9:45-14:30 és 15:00-22:00 

Felnőtt játszótér

Szállodától való távolság: 1,5 km

Az egészséges élet, a mozgás öröme mindenkinek jár. A bükfürdői Sportparkban 12 db egyedülálló kültéri fitness gép várja a mozgás szerelmeseit, illetve 2012 nyarától új eszközök kerültek telepítésre, melyek a mozgásukban korlátozottaknak is aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. A kar-, láb- és csípő izmait kíméletesen megmozgató gépeken a fiataltól az idősig mindenki kedvére tornázhat. Szerdától szombatig délutánonként animátorok vezetésével különböző ingyenes sportprogramokon vehetnek részt ugyanitt.