+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Golf

Greenfield golf

Több mint „kényeztető séta” - Magyarország első 18 lyukú golfpályája, mely 1991-ben nyílt Bükfürdőn. Élvezze az egyedi világot, amit a pannon klíma, az idillikus táj és a gyönyörűen gondozott, 100 hektáron elterülő golfpálya varázslatos panorámája nyújt. Összhangban a természettel: 1 000 000 m2-en 10 000 nyárfa, 7 tó, és 100 különböző madárfaj alkot egyedülállóan nyugodt környezetet.

A Greenfield Golf megalakulása óta mindig nagy hangsúlyt fektetett az aktív kikapcsolódás nyújtotta szolgáltatások népszerűsítésére és az erre irányuló hazai és külföldi igények minél magasabb szintű kielégítésére. Nálunk minden golfozó megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást - invitáljuk a kezdő játékosokat is, hogy megtegyék az első lépéseket a sport elsajátításában. A Greenfield Golf Akadémia profi oktatója, Wilheim István segíti, a további fejlődést, így hozzájárul a játék még teljesebb élvezetéhez. A Greenfield Hotel Golf & Spa vendégeként azok számára, akik szeretnének megismerkedni a golfozás alapjaival, golfkóstoló programunkat ajánljuk.

A pálya felújítása 2019-2021

Golfpályánkon a 2019. évtől zajlanak a felújítási munkák, melyek elsődlegesen az új öntözőrendszert érintette, amit a greenek, majd a játéktér többi területének felújítása követett. Az erdőtisztítással elkészültünk, a visszamaradt faágak aprítása is készen van, a greenek és elütők teljes felújítása: felülvetése, vertikálása, műtrágyázása, lyukasztása és homokozása is elkészült.

Golfpályánk csodálatos minőségben várja a golfozókat,a teljes megújulást nem is időzíthettünk volna jobban hisz 30 éves jubileumát ünnepeljük 2021-ben.

Greenfield Hotel Golf & Spa

A szálloda golfozó vendégei számára „Superior”  szoba foglalása esetén a green fee hétfőtől csütörtökig inkluzív, további napokon 25% Green fee kedvezményben részesülnek. (előzetes foglalás szükséges)

Nyitási előfoglalási kedvezmény: további 15% a Green fee árakból*!

  • Inkluzív green fee hétfőtől csütörtökig szállóvendégek részére (1 éjszaka = 1 green fee 18 lyukra) kizárólag szabad kapacitás és időjárás függvényében
  • „Superior“ szobatípus foglalása kötelező;
  • A szállodába való megérkezés előtti tee time előfoglalás szükséges;
  • Handicap számot igazolni kell;
  • A golfpályán a Pitch villa használata kötelező.

*Az ajánlat visszavonásig érvényes!

Árak

Részletek

Golfakadémia

Részletek

Szálloda

Tovább

Spa

Tovább

Ajánlatok

Tovább

Kezelések

Tovább

Golf

Tovább

Megéri itt foglalni

Akár 5% azonnali kedvezmény jár Önnek!

Érkezés

   

Távozás