+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Vendégvélemények

9.5/10
2367 értékelés
Tisztaság
9.6
Kényelem
9.6
Személyzet
9.6
Ár-érték
9.3
Szoba
9.5
Étteremi kínálat
9.2
Szórakozási lehetőségek
9.5
Medencetér és szaunák
9.4

Ezért szeretnek vendégeink

“2023.04.09-től 04.12-ig tartózkodtunk legutóbb a szállodában a Húsvéti Ünnepek alatt.Maximálisan elégedettek vagyunk, nemhiába 2012-óta rendszeresen visszatérünk Önökhöz!Hogy hanyadik alkalommal azt már nem számoljuk...nagyon sok szállodában jártunk de egy idő után rájöttünk,hogy felesleges pénzkidobás hiszen sehol sem érezzük olyan jól magunkat,mint a Greenfieldben!(Bár nagyon messze van de bevállaljuk ezt a 2* 485km !!!) Ehhez nagyban hozzájárul a személyzet kedvessége,akik miatt olyan, mintha hazajárnánk..Külön köszönet Péternek,Ricsinek,Anginak,Zsófinak és Adélnak. A törzsutas programot nagyon jónak tartjuk,örülünk hogy megbecsülik a visszatérő vendégek hűségét! Nyáron találkozunk,üdvözlettel:Bessenyeiné Marianna( Nyíregyháza)”

2023. április 17.


“Kedves vezetőség Párommal pihentünk szállodájukban a hétvégén , visszajáró vendégek vagyunk. A személyzet egyszerűen nagyszerű. Több üzletet vezetek és tudjuk vásárlóintól hogy munkatársainkat meg kell becsülni mert a jó munka erő vonzza a vendégeket ! Visza térve a hotelhet caládias hangulat alakult ki köztünk és az alkalmazotak között készségessen állnak rendelkezésünkre egész nap. Az est fénypontja pedig Váradi Albert és zenekara volt. Egyszerűen fantasztikusak . Reméljük mindig találkozni fogunk velük a pihenésünk allatt szállodájukban.”

2023. április 13.


“Nagyon jól éreztük magunkat.”

2023. április 13.


“Tisztelt Greenfield! Húsvéti hosszú hétvégén voltunk Önöknél a családommal egy kicsit pihenni és kikapcsolódni. Minden elvárásunkat felülmúlta az ott töltött idő. Tökéletes volt minden! :) Külön kiemelném az ételek változatosságát és az ott dolgozók alázatos hozzáállását, figyelmességét és kedvességét! Gyönyörűek és harmonikusak a közösségi terek, szuper és tágas a wellness részleg. Makulátlan tisztaság mindenhol! 175-ös lakosztályt kaptuk, amiben minden tiszta, jól felszerelt és tökéletes volt. A Chill & Fun Club a 11 éves lányomnak és nekünk is szórakoztató időtöltést biztosított. Először jártunk Önöknél, de nem utoljára! ;) Üdvözlettel: Vivien”

2023. április 13.


“Köszönjük mindennel elégedettek voltunk,már jártunk önöknél a felújítás előtt is így azt mondhatom a színvonal még magasabb lett,gratulálunk hozzá.”

2023. április 05.


“Minden tökéletes volt.”

2023. március 19.


“A hotel nagyon szépen felújított, gyakorlatilag már belépéskor elkápráztatott minket, a szoba kellemesen tágas, tiszta, az ágy illetve a matrac (nekünk) nagyon kényelmes volt. A reggeli és a vacsora bőséges választékú, nagyon ízletes és változatos ételekkel, itt mindenki talál magának megfelelőt. A wellness és szaunarészleg is minden igényt kielégített, nagyon jók voltak a saját gyógyvizes medencék is. A szaunarészlegen pedig tényleg mindenféle szauna típus megtalálható volt, nagyon jól esett bennük kicsit méregteleníteni, kikapcsolódni. A hotel parkolóját is megemlíteném, mert itt kellően szélesek, tágasak voltak a parkolóhelyek, és szerencsére nem a régi idők autóira voltak méretezve. Külön kiemelném a személyzet kedvességét, udvariasságát és segítőkészségét is, és ezúton köszönjük nekik ezt a fantasztikus pár napot! Szívesen visszatérünk Önökhöz máskor is! ”

2023. március 10.


“Maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A recepció, lobby, étterem, közösségi helyek nagyon ízlésesen berendezettek. A szoba megfelelő méretű, az ágyak kényelmesek. Az egész szállodában, külön kiemelve a wellness részleget, kellemes hőmérséklet volt. Egyáltalán nem volt érezhető az energiaválság miatti hőmérsékelt csökkenés. Más szállodákban a medencék hőfoka és a wellness tér hőmérséklete jóval alacsonyabb. Az ételek finomak, változatosak, bőségesek. A személyzet minden helyzetben rendkívül kedves, segítőkész, kifejezetten vidám és közvetlen. Amit nagyon kiemelnék, bár apróság, mégis kiemelkedő más szállodákhoz képest: gyerekek számára is biztosítottak fürdőköntöst, a liftek rendkívül tágasak, legtöbb helyen 2-3 fordulásra sikerül bepakolni a szobába, mert a lift kicsi és nem fér el benne egy család a bőröndökkel. Emellett az egyéb kikapcsolódási lehetőségek is változatosak, bowling, szimulátor, xbox, ping-pong, stb. És a kertben még nem is voltunk. :) Nyáron mindenképp visszatérünk. Más szállodákhoz képest (Mendan, Caramel, Kapitány, Katalin, Kolping) messze kiemelkedő és kedvezőbb árú.”

2023. március 09.


“Minden nagyon jó volt! Köszönjük!”

2023. március 08.


“Tökéletes a szálloda. Személyzet Rendkívüli. Nagyon jó környezet. Ami esetleg egy kicsit elvesz a dologból a szobában a matracok minősége. (De ez szubjektív).”

2023. március 08.