+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Vendégvélemények

9.5/10
2992 értékelés
Tisztaság
9.7
Kényelem
9.7
Személyzet
9.6
Ár-érték
9.3
Szoba
9.6
Étteremi kínálat
9.2
Szórakozási lehetőségek
9.5
Medencetér és szaunák
9.5

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyon tetszett az egész családnak, szívesen visszatérünk még. A gyerekek kedvence lett a multisport szimulátor!”

2023. augusztus 12.


“Nagyon elégedetten távoztunk a szállodából,gyönyörű a környezet,az èpület,a gyerekeknek remek szórakozási lehetősègek voltak,mindkèt korosztály,ovis ès iskolás is megtalálta a maga szórakozását.Kiváló masszőrt kaptunk,finom èteleket,s pluszként emlìtem,hogy kijelentkezès után mèg kedvezmènyes árért egèsz nap használhattuk a wellnest,ez egy nagyon nagy pozitìvum,rövid,3 napos nyaraláskènt ìgy az utolsó nap se veszik kárba,ki tudtuk maximálusan használni. Több belföldi szállodában jártunk már,de túlzás nèlkül mondhatom,nekünk eddig ez volt a legjobb minden tèren.”

2023. augusztus 07.


“Minden téren egy fantasztikus hotel,még visszajövünk !!”

2023. augusztus 05.


“Nagyon jól éreztük magunkat! Udvarias,segítőkész személyzet. Szép,tiszta,kényelmes volt a szoba. Szuper programok,fantasztikus szórakozási lehetőségek. Finom, választékos ételek. Gyermekeink iis mádták.:) Biztosan megyünk még ismét! :) ”

2023. augusztus 05.


“Már 2. alkalommal pihentünk a szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve. Biztosan visszatérő vendégek leszünk . Csak ajánlani tudom minden korosztálynak :)”

2023. július 31.


“Nagyon kellemes és minőségi időt töltöttünk el Önöknél. Kiváló a szálloda, csak ajánlani tudom másoknak. Amennyiben lesz lehetőségünk idén nyáron megyünk még egyszer. :) ”

2023. július 31.


“Tökéletes volt MINDEN!!”

2023. július 30.


“A mi családunk hosszú-hosszú évek óta jár ide. Mindíg rájövünk,hogy itt kapjuk meg a kikapcsolódásunkhoz,pihenésünkhöz a maximumot. Természetesen más szállodákat,helyeket is kipróbálunk(nem szeretném megemlíteni),ezért is tudjuk értékelni a Greenfieldet,ahová mondhatom,szinte haza megyünk. Mindenki kedves,segítőkész, Nagyon szépen köszönjük a legutóbbi, 5 napos vendégszeretetet! Mindenkinek AJÁNLOM! Bné T.Angela”

2023. július 28.


“A családommal az 5.éve járunk a festői környezetben található Greenfieldbe :) Nagyon elégedettek vagyunk a kiszolgálással a pihenés lehetőségeivel, minőségével - MINDENNEL. Azt gondolom, hogy minden meg van benne amire a 100%-os pihenéshez szükség van. Medencék - kint, bent - kicsiknek és nagyoknak - az új csúszda fantasztikus élmény. A termálfürdő ellazító, gyógyító :) A masszázsok életmentőek és fantasztikusan ellazítóak. Négyféle szauna, sószoba, gőzfürdő.... annyi mindent lehet kipróbálni.... Az ételek változatosak és nagyon finomak. Gondolnak a gyerekekre, a más étrendet követőkre.... Egyszóval FINOMAK és mindenki megtalálja a neki tetszőt. Mi csak ajánlani tudjuk Másoknak - nem fognak csalódni :) :) :)”

2023. július 24.


“Kedves Szálloda! Sok helyen volt szerencsénk megfordulni,de ilyen fogatatásban szerintem még nem volt részünk! Mindenről csak is pozítivumot tudok mondani! Nagyon jól éreztük magunkat! Remélem jövőre is lesz lehetőségünk eljutni Önökhöz! Bátran ajánlom mindenkinek!”

2023. július 20.