+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Vendégvélemények

9.4/10
1484 értékelés
Tisztaság
9.6
Kényelem
9.6
Személyzet
9.6
Ár-érték
9.2
Szoba
9.4
Étteremi kínálat
9.2
Szórakozási lehetőségek
9.4
Medencetér és szaunák
9.2

Ezért szeretnek vendégeink

“Minden tökéletes volt.”

2023. március 19.


“A hotel nagyon szépen felújított, gyakorlatilag már belépéskor elkápráztatott minket, a szoba kellemesen tágas, tiszta, az ágy illetve a matrac (nekünk) nagyon kényelmes volt. A reggeli és a vacsora bőséges választékú, nagyon ízletes és változatos ételekkel, itt mindenki talál magának megfelelőt. A wellness és szaunarészleg is minden igényt kielégített, nagyon jók voltak a saját gyógyvizes medencék is. A szaunarészlegen pedig tényleg mindenféle szauna típus megtalálható volt, nagyon jól esett bennük kicsit méregteleníteni, kikapcsolódni. A hotel parkolóját is megemlíteném, mert itt kellően szélesek, tágasak voltak a parkolóhelyek, és szerencsére nem a régi idők autóira voltak méretezve. Külön kiemelném a személyzet kedvességét, udvariasságát és segítőkészségét is, és ezúton köszönjük nekik ezt a fantasztikus pár napot! Szívesen visszatérünk Önökhöz máskor is! ”

2023. március 10.


“Maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A recepció, lobby, étterem, közösségi helyek nagyon ízlésesen berendezettek. A szoba megfelelő méretű, az ágyak kényelmesek. Az egész szállodában, külön kiemelve a wellness részleget, kellemes hőmérséklet volt. Egyáltalán nem volt érezhető az energiaválság miatti hőmérsékelt csökkenés. Más szállodákban a medencék hőfoka és a wellness tér hőmérséklete jóval alacsonyabb. Az ételek finomak, változatosak, bőségesek. A személyzet minden helyzetben rendkívül kedves, segítőkész, kifejezetten vidám és közvetlen. Amit nagyon kiemelnék, bár apróság, mégis kiemelkedő más szállodákhoz képest: gyerekek számára is biztosítottak fürdőköntöst, a liftek rendkívül tágasak, legtöbb helyen 2-3 fordulásra sikerül bepakolni a szobába, mert a lift kicsi és nem fér el benne egy család a bőröndökkel. Emellett az egyéb kikapcsolódási lehetőségek is változatosak, bowling, szimulátor, xbox, ping-pong, stb. És a kertben még nem is voltunk. :) Nyáron mindenképp visszatérünk. Más szállodákhoz képest (Mendan, Caramel, Kapitány, Katalin, Kolping) messze kiemelkedő és kedvezőbb árú.”

2023. március 09.


“Minden nagyon jó volt! Köszönjük!”

2023. március 08.


“Tökéletes a szálloda. Személyzet Rendkívüli. Nagyon jó környezet. Ami esetleg egy kicsit elvesz a dologból a szobában a matracok minősége. (De ez szubjektív).”

2023. március 08.


“Tökéletes volt minden ! A kutyusunkat is szívesen fogadták! Meglepetéssel vártak minket a házassági évfordulónk alkalmából ❤️ Magyarországon még egy ilyen tiszta szép és tökéletes hotelt nem tudunk mondani!”

2023. március 05.


“Többször jártunk már a hotelben. Minden alkalommal maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Kiemelném a személyzet kedves, szolgálatkész viselkedését. Itt emelném ki Orsolyát és Angit, akik az étkezéseknél maximálisan tették a dolgukat. A szálloda nagyon tiszta, a wellness minden igényt kielégítő, az étkeztetés mesés. Külön köszönöm a hotel részéről a születésnapi köszöntést, kedves volt, nagyon meg hatódtam. Mindenképpen csak ajánlani tudom, aki elmegy nem fogja bánni. Remélem nem utoljára voltunk”

2023. március 05.


“Csodás napokat töltöttünk itt, sokfelé járunk az országban wellnesszelni, de legközelebb is ide jövünk! A szálloda fantasztikus, olyannyira, hogy legközelebb is ide jövünk! A szálloda ragyog a tisztaságtól, a személyzet jól képzett, a szobák kényelmesek, az étterem minden igényt kielégít, a medencék és a szaunavilág tágas, világos és nehéz ott hagyni. A bowling és a körülötte levő játéklehetőségek mindenkinek vidám perceket fognak okozni! A park és a golfpálya egy álom! Hogy őszinte legyek, alig várom, hogy visszatérjünk!”

2023. március 03.


“Kettesben töltöttünk el egy hosszú hétvégét a Kedvesemmel a hotelben! Pluszban kértük a Harmony részleg használatának lehetőségét, ami annyira szuper volt, hogy legközelebb is biztosan kérjük! Ásvanyviz, gyümölcstálak, csokoládé várt minket ott és csodálatos nyugalom jakuzzival, szaunákkal...csupa jóval! A szoba nagyon kényelmes, az étterem tiszta és elegendő kínálattal rendelkező, a személyzet nagyon kedves és segítőkész! A bárban a fiúk nagyon ügyesen, gyorsan és tisztán dolgoznak! Köszönjük, hogy ilyen szuper helyen ünnepelhettük a 25. együtt töltött évünket!”

2023. március 01.


“Minden nagyszerű volt, mint mindig!”

2023. február 17.