+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Vendégvélemények

9.5/10
3212 értékelés
Tisztaság
9.6
Kényelem
9.7
Személyzet
9.6
Ár-érték
9.3
Szoba
9.6
Étteremi kínálat
9.2
Szórakozási lehetőségek
9.5
Medencetér és szaunák
9.5

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyon örültünk, hogy kislányom is tudott a reggeli és vacsora során a fehérjeszegény diétája szerint étkezni, mert a Chef és a konyhai személyzet biztosította számára a megfelelő diétás ételeket. A szálloda minden tekintetben megfelelt az elvárásainknak. Már alig várjuk, hogy ismét megszállhassunk a Greenfield-ben. :)”

2024. április 11.


“Már negyedszerre pihentünk Önöknél. Ismét nagyon jól éreztük magunkat.”

2024. április 08.


“Nagyon jól éreztük magunkat ismét. 7. éve járunk a szállodába - lassan úgy mintha hazajárnánk :) Mindennel elégedettek voltunk. Az ételek változatosak, sok a program lehetőség - 100%-os kikapcsolódást biztosítanak. A lávaköves masszázs fenomenális volt. Nekünk évek óta csak pozitív a tapasztalatunk és akinek csak lehet ajánljuk a szállodát :) KÖSZÖNJÜK!!!!”

2024. április 08.


“Köszönjük a recepciós csapat kedvességét és a teremfőnökök figyelmességét! Nagyon jól éreztük magunkat! A masszázs is tökéletes volt.”

2024. március 15.


“A szálloda kiváló minőségű volt, elegáns, tiszta, nagyon szép környezetben. A wellness első osztályú, a medencék, a szauna élvezhető,nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, bőséges volt a reggeli és a vacsora.Rendkívül megható figyelmesség volt a szálloda részéről a szobánkban titokban elhelyezett szülinapi köszöntő képeslap, bor és süti,ilyet még sehol nem tapasztaltunk, pedig rendszeresen utazunk születésnapot ünnepelni.KÖSZÖNJÜK!”

2024. március 04.


“Negyedszer jártunk a szállodában, és eddig minden esetben maximálisan mindennel
elégedettek voltunk.”

2024. március 04.


“Nagyon hangulatos, otthonos szálloda, kedves- figyelmes személyzettel, nagyon szép, nyugodt környezetben! Nagyon elégedettek voltunk minden részleg szolgáltatásaival! Pozitív hogy állatbarát szálloda révén kutyusunk is velünk tarthatott! Köszönjük! Minden bizonnyal még el fogunk látogatni Önökhöz!”

2024. február 28.


“Remek szauna felöntések voltak”

2024. február 26.


“Minden tökéletes volt!”

2024. február 26.


“Csodálatos volt a szoba, a wellness részleg az egyik legjobb és legszebb az országban, külön csodás, hogy nagy figyelmet fordít a személyzet, hogy tisztán tartsa.A masszázs és arckezelések is fantasztikusak és a spa részleg személyzete is kedves, mosolygós, segítőkész, ahogy az összes ott dolgozó. Az étterem személyzete is végtelenül kedves, figyelmes volt, az ételek pedig változatosak, ízletesek, nagy a választék reggel és este egyaránt, akinek ételérzékenysége van, az is talál számára megfelelőt. A szórakozási lehetőségek is remekek, külön kiemelném az interaktív asztalt, ami minden korosztály számára szórakoztató. Amit még pluszban kiemelnék, hogy mindenhol szép tisztaság van. Biztosan visszatérünk még, 4 csodás napot töltöttünk a szállodában.”

2024. február 24.