+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Chill & Fun Club

Megnyitottunk!

Nagy öröm számunkra, hogy júliusban a szálloda felújítás részeként megnyitott vadonatúj szórakoztató központunk: a Chill and Fun Club, mely számos aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosít a Vendégeinknek. Ne hagyja ki, hisz most nyitási kedvezménnyel bezető áron elérhetőek újdonságaink!

Multisport szimulátor

A legnépszerűbb játékokat gyűjtöttük össze Önöknek, amely biztosan órákig szórakoztatja a sport rajongókat, kicsiket és nagyokat egyaránt! Elérhető játékok: football, jégkorong, lacrosse, cricket, zombie dodgeball, golf, carnival

NYITÁSI KEDVEZMÉNY:

7000 Ft/ óra helyett 6000 Ft/ óra

4500 Ft / fél óra helyett 3600 Ft/fél óra

Kaució: 10 000 Ft/óraIdőpontfoglalás a recepción!

Golfszimulátor

A full swing szimulátorunk élethű élményt nyújt a golfozóknak! Köszönhető ez a precíziós labdakövetésnek, amely minden ütés után valós idejű visszajelzést ad a labda helyéről. A játékosok több, mint 80 pályán kipróbálhatják tudásukat, különböző nehézségi szintekkel!

NYITÁSI KEDVEZMÉNY: 10 000 Ft / óra helyett 8000 Ft/ óra

Kaució: 10 000 Ft/óra

Bowling

2 pályás, vadonatúj bowlinggal várjuk kedves vendégeinket, egy igazán hangulatos esti kikapcsolódás a családdal, barátokkal!

NYITÁSI KEDVEZMÉNY:

5000 Ft/ óra helyett 4000 Ft/óra

Cipőbérlés: 200 Ft/óra helyett GRATIS

Kaució: 2000 Ft/fő

Pályafoglalás a recepción!

Darts, Csocsó, Biliárd

Az igazi greenfield hangulat kihagyhatatlan elemei is természetesen megtalálhatók már az új környezetükben! Szállóvendégeink DÍJMENTESEN használhatják ezen játékelemeket!

Ütő,- és labdabérlés a recepción!

Jó szórakozást kívánunk!