+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Spa & Harmony

Spa & Harmony exkluzív wellness részleg

A Greenfield Hotel megújulásának részeként elkészült új Spa & Harmony exkluzív wellness részlegünk, mely kiegészítve eddigi szolgáltatásainkat garantálja, hogy a Greenfield pihenés valóban élményteli legyen.

Spa & Harmony részlegünkben számos új és különleges szolgáltatás vehető igénybe. A körülbelül 25 fő befogadására alkalmas helység garantálja, hogy kiszakadva a hétköznapokból igazán tartalmas feltöltődés legyen a test és a lélek számára is.

A Spa & Harmony attrakciói pénteki és szombati napokon 10:00-20:00-ig, vasárnaptól csütörtökig 10:00-18:00-ig érhetőek el.

A szolgáltatás felár ellenében vehető igénybe az alábbiak szerint:

  • 4 órás jegy esetén 5 950,- Ft / fő
  • egész napos használat esetén 8 350,- Ft / fő

A teljes feltöltődés jegyében frissítő gyümölcs-és italkínálattal várjuk vendégeinket. (Az ár tartalmazza)

A Spa & Harmony használatához előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük, min. 1 órával a használat előtt jelezze szándékát a szálloda recepcióján!

Attrakcióink

Infra kabin

Az infravörös sugárzás képes behatolni az emberi szövetekbe, ennek eredményeképpen pedig számtalan megfiatalító és egészségjavító hatása van.Serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást, oldódik a stressz, a test és a lélek ellazul. Méregtelenítő, zsírbontó, bőrfeszesítő, kötőszövet salaktalanító, cellulit elleni, gyógyító és immunrendszer erősítő hatást fejt ki.
Hőfok: 35-50 °C

Kő szauna

A felfrissülés érzését kelti mind a test és mind a lélek számára. Egészségmegőrző hatása - például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása - már tudományosan bizonyított tény.

Hőfok: 60-65 °C, páratartalom: 30-80%.

Gőzfürdő

Hatása egyedülálló a szervezet számára. A kabinban található hő következtében az erőteljes izzadás ellenére megemelkedik a test hőmérséklete, ezáltal felgyorsul a vérkeringés, nő a pulzusszám, a kitáguló ereknek köszönhetően csökken a vérnyomás. Vérkeringést javító, stresszoldó, légút tisztító, bőrtisztító hatása mellett bemelegíti az izületeket.

Hőfok: 40-50 °C, páratartalom: 80-95%

Sószoba

Infra hővel, óceáni só porlasztóval és oxigén befúvással. A kabin sós levegőjének belégzése jótékony hatással van a légúti megbetegedésekben szenvedőkre, erősíti az immunrendszerünket, klímája serkenti a légzőszervek aktivitását. A só gyulladáscsökkentő hatással bír bőrproblémákra, a megvilágított sókristályok színei pedig gyógyító sejtregeneráló és stresszoldó hatásúak.

Hőfok: 22-25 °C

Napozószoba

Relaxációs fényterápia, mely a napsütéses nyaralás érzését biztosítja. A speciális fénytechnika jóvoltából egész napos - napfelkeltétől naplementéig terjedő - napsütéses időszakot idézünk elő 30 percben. A pihenés élményét plusz hangulatfényekkel, és beépített audio rendszerrel fokozzuk. A helységben található meleg homok, a csodálatos napsütés aktivizálja az endorfintermelést, boldogsághormonok szabadulnak fel. Hangulatjavító hatású és kiegyensúlyozottá tesz.

Spa mozi

Élvezze a pihenést a különleges pihenőszobánkban, ahol a szórakozást egy 2x2 méter átmérőjű tv biztosítja. Próbálja ki a 3 személyes darázsfészek napozóágyat, vagy feküdjön el kényelmesen 2 személyes ágyunkon.

Pezsgőfürdő

A pezsgőfürdő számtalan pozitív hatással bír. Relaxáló, nyugató hatásának köszönhetően segít kiszakadni a hétköznapokból és garantálja az ellazulás és feltöltődést. De emellett számos egészségre pozitív hatása is van; enyhíti az izom-és izületi fájdalmakat, segít egy utáni felépülésben, csökkenti a vércukorszintet és javítja az immunrendszer működését.

Élményzuhany

Az élményzuhany a megszokottól eltérő zuhanyzási élményt biztosít. Az élményzuhany hatása főként szauna, vagy más izzasztófürdő után élvezhető, azonban hasznos hatásai mellett kellemes élményt is nyújt. A különböző élmény elemeknek köszönhetően hatással van szinte minden érzékszervre.

Fényszauna

A szaunázás jótékony hatásait természetes színterápiával egészítjük ki. A színek a különböző energiaközpontokra képesek hatást gyakorolni.

Jégkút

Lehűt és frissít! A szaunázás utáni jeges kezelés pozitív hatással van a bőrre, valamint javítja a vérkeringést is.