+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Selvert Thermal Arckezelések

Daily Beauty Vitalizálás

Professzionális vitalizáló és bőrregeneráló kezelés. Az aktív összetevőknek köszönhetően a bőr visszanyeri természetes vitalitását, feszességét. Az érzékeny bőr ápolására is alkalmazható.

60 perc

13 700 Ft

Daily Beauty regenerálás, bőrfeszesítés

Az aktív összetevőknek köszönhetően nagy hatékonyságú kezelés, melynek hatására az arc természetes kontúrja javul, helyre áll. A bőröregedés jellegzetes tünetei csökkennek, így a ráncok hossza és mélysége, a fáradtság jelei mérséklődnek.

60 perc

13 700 Ft

3D Térdimenzióban ható hidratáló-feltöltő kezelés

Rendkívül aktív, hidratáló arckezelés, mely a bőr mindhárom rétegében hat, javítva a sejtközi mátrixban a hidratáltság mértékét. A kezelés hatására a bőr nedvességtartalma helyre áll, a felületi ráncok csökkennek.

60 perc

16 400 Ft

Aquawear integrált hidratáló arckezelés

A kezelés során a bőrben végbemenő természetes hidratáló folyamatok speciális hatóanyagokkal stimulálódnak. A kezelés hatására a bőrrétegek megőrzik természetes hidratáltságukat, míg egyes összetevők meggátolják a nedvesség elpárolgását, a bőr vízveszteségét, így a felhám egészséges struktúrája helyre áll, a lipidhiányos bőrterület természetes védőpajzsa megerősödik.

60 perc

16 400 Ft

Cell Vitale korai bőrfiatalítás őssejt terápiával, ginzeng kivonattal

Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátumnak köszönhetően megindul a bőrsejtek megújulása. A ginzeng hatékony antioxidáns, tisztítja a bőrt és serkenti a bőr anyagcsere folyamatait, csökkenti a bőröregedés látható tüneteit. A kényeztető arckezelés fáradtságűző hatású, energizálja a bőrt, javítja annak rugalmasságát és feszességét.

60 perc

17 500 Ft

Cell Vitale ránctalanító-feszesítő kezelés alpi rózsa őssejtterápiával

A kezelés a magas C vitamin tartalomnak köszönhetően védi a bőrt. Halványítja a pigmentfoltokat, minimalizálja a mimikai ráncok kialakulásának lehetőségét, továbbá aktiválja a kollagén képződést. A kezelés hatására a bőr visszanyeri természetes színét, ragyogását.

60 perc

17 500 Ft

Cell Vitale hidratáló kezelés alpi rózsa őssejtterápiával aloe verával és kókusszal

A legfontosabb bőrregeneráló lépés a bőr hidratáltságának megtartása és a bőr-nedvességtartalom elpárolgásának megakadályozása. Nyugtató és bőrregeneráló hatásának köszönhetően a leghatékonyabb aktív összetevő az aloe vera. A kókusz kivonat puhítja, kisimítja a bőrt és visszaadja a bőr természetes ragyogását. A kezelést követően a bőr hidratált, puha és feltöltött lesz.

60 perc

17 500 Ft

Pure Vitamin C+ revitalizáló arckezelés antioxidáns hatással

A tiszta C vitaminos kezelés megerősíti a bőr védelmi mechanizmusát, semlegesíti a szabad gyököket, védi a bőrt a fénykárosodástól, a káros ultraibolya sugárzástól, serkenti a sejtek megújulási folyamatait és az új kollagén rostok keletkezését. A kezelés hatására a bőr megfelelően feszessé válik, visszanyeri természetes fényét, fiatalos megjelenését.

60 perc

20 800 Ft

Regeneration absolue intenzív regeneráló arckezelés csigaproteinnel

A Regénération Absolue csigaproteines arckezelés azon alapötletre épül, mely szerint a csiga sérülését követően természetes módon képes gyorsan regenerálni sérült bőrszövetét és házát. A csigaprotein kivonatban gazdag termékek hatására az elhalt hámsejtek távoznak, a baktériumok elpusztulnak, a bőr kitűnően és gyorsan regenerálódik, megújul. Többdimenziós bőrmegújulás megy végbe. Az eredmény kiváló, az alapvető fehérjék szintézise fokozódik, az elasztikus rostok hálózata sűrűsödik, a bőr tömörödik, természetes módon feltöltődik. A bőr tónusa javul, a ráncok hossza és mélysége csökken.

60 perc

21 900 Ft