+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Permanent Contour®

A tökéletes masszázs a 21. században.
Az egyedülálló, többszörösen „European Health & Spa„ díjnyertes készülékünk a Permanent Contour®, egyesíti a masszázs élményét és beindítja a bőr méregtelenítő folyamatait!

A Pecsétmasszázsként is emlegetett kezelés arcon és testen egyaránt kitűnően alkalmazható.

A bőrhámlasztó, hidratáló, öregedés gátló, és kényeztető kezeléseket kombinálja a látványos és valódi eredmény elérése érdekében.

A gyógynövények gyógyító ereje és az aromaterápiás bőrápolás esszenciái egy kezelésben egyesülnek, hogy elkápráztassák a fiatalodni vágyókat.

Arckezelés                           30 perc                               18 000 HUF     

Az arckezelés hatásai:

  • az alsóbb sejtrétegek anyagcseréje felgyorsul
  • a sejtek több oxigénhez jutnak
  • javul az öntisztulási folyamat és a vérkeringés
  • a bőr méregtelenedik
  • a kollagén képződés megindul
  • bőre újra hidratált lesz, és visszanyeri rugalmasságát, üdeségét!

A Permanent Contour® testkezelés

Testkezelés                          60 perc                               22 000 HUF

A testkezelés méregtelenít, karcsúsít, eltünteti a narancsbőrt, csillapítja a hátfájdalmakat, ellazítja a fáradt izmokat, és relaxálja az egész testet!

Lépésről-lépésre

1. Az egész testet egy fűszeres illatú, meleg olajjal masszírozzuk át a talpaktól a lábakon át a karokig, beleértve a hátat és a vállakat is. A masszázshoz használt csúcsminőségű Permanent Contour® olajkompozíció exkluzív növényi olajok (pl. argán olaj, fekete köménymag olaj, ligetszépe olaj, aloé vera olaj, szezám olaj, jojoba olaj, szőlőmag olaj stb.), és a mennyei illatú esszenciák (rózsa, narancs, ylang ylang, zsálya stb.) keveréke, melyek valódi aromaterápiás bőrápolást nyújtanak! Ez az olaj ápolja, hidratálja, regenerálja, rugalmasítja, és óvja bőrét a környezet káros hatásaitól. Csökkenti a fájdalmakat, gyulladásokat, striákat, késlelteti a bőr idő előtti öregedését.

2. Miután Ön kellemesen ellazult, a bőrének megfelelő gyógynövény párnácskán keresztül a hatóanyagokat meleg gőz segítségével bemasszírozzuk. A testkezelés hatására az anyagcsere és a keringés fokozódik, a test méregtelenedik, az immunrendszer erősödik, az izmok ellazulnak, bőre újra hidratált lesz, és visszanyeri rugalmasságát! Ez a speciális eljárás ekcémás és reumás panaszokban szenvedőknek is kifejezetten gyógyír! Összetett kényeztető kezelésünknek köszönhetően bőre látványosan fiatalodik, feszesedik!

További információ szállodánk spa recepcióján: +36 94 801 600; spa@greenfieldhotel.hu