Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Érkezés

Távozás

Kurland testkezelések

Permanent Contour®

Az egyedülálló, többszörösen „European Health & Spa” díjnyertes készülékkel, a Permanent Contour®-ral végzett kezelés során tiszta, 100%-os gyógynövény hatóanyagokat juttatunk be meleg gőzzel a bőr mélyebb rétegeibe, és egy kellemes, illatos bőrápoló olajjal masszírozzuk át a testet vagy az arcot és a dekoltázst. A hatóanyagok egy „pecsét” formájú kezelőfejben vannak, ezért is nevezik sokan a kezelést egyszerűen „pecsétmasszázsnak”.

Testkezelés

60 perc

20 000 Ft

Arckezelés

30 perc

15 000 Ft

Greenfield ébresztő

Méregtelenítő hatású talpmasszázs, meleg, vérkeringést serkentő nyakpakolással, kiegészítve egy frissítő kecskevajas hátmasszázzsal.

45 perc

10 900 Ft

Handicap

Tengeri sós, immunrendszert erősítő testradír után szezám, oliva, lenmag és argán olajokat tartalmazó hidratáló krémpakolással kényeztetjük. A testpakolás közben kellemes kézmasszázzsal kezei ápoltságáról is gondoskodunk.

50 perc

14 900 Ft

Coffee break

Valódi Arabica kávéból készült, gyengéden hámlasztó, frissítő, serkentő és öregedésgátló hatású testradír bőrfeszesítő, vérkeringést fokozó hátmasszázzsal.

50 perc

14 900 Ft

Alpesi stresszoldó szeánsz

Speciális gyógynövénykeverékkel (tiszta szénavirág, levendula, körömvirág, rózsaszirom stb.) végzett testradírozás, nyugtató hatású fürdő, izomlazító, görcsoldó hátmasszázzsal kombinálva. Harmonizáló, stresszoldó, fájdalomcsillapító és frissítő hatású kezelés.

80 perc

16 900 Ft

Bali Paradise

Exkluzív testkezelő rituálé rózsás vagy levendulás testradírral, keringésjavító, nyugtató hatású testpakolással és relaxáló aroma masszázzsal.

75 perc

17 700 Ft

Vadgesztenyés lábkezelés

A vadgesztenyeport tartalmazó pakolás erősíti a vénákat, harcol a kötőszövetek folyadékvisszatartása ellen így kiválóan alkalmas vénás problémák kezelésére. A pakolás ideje alatt kecskevajas kézmasszázzsal kényeztetjük. Bevizesedett, visszeres lábakra, kismamáknak is ajánljuk. (A kezelés napján szoláriumba menni vagy napozni tilos.)

30 perc

9 900 Ft

Hangulatjavító kecsketejes-narancsos testradír

A Holt-tengeri sós testradírral, kecsketejes fürdőkrémmel és narancs illóolajjal végzett kezelés serkentő, kiegyensúlyozó és hangulatjavító hatású. A bőr mélyen hidratálttá és bársonyossá válik. (A kezelés napján szoláriumba menni vagy napozni tilos.)

30 perc

9 900 Ft

Borterápia vörösborral

A Zweigelt szőlőfajtából készült Kurland szőlőtörköly felhasználásával elkészített fürdő értágító és vérkeringést serkentő hatású. Gyengéden hámlasztó, finomítja a ráncokat és csodálatosan puhává varázsolja a bőrt.

20 perc

5 900 Ft