Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Érkezés

Távozás

Kurland testkezelések

Greenfield ébresztő

Méregtelenítő hatású talpmasszázs, meleg, vérkeringést serkentő nyakpakolással, kiegészítve egy frissítő kecskevajas hátmasszázzsal.

45 perc

10 900 Ft

Handicap

Tengeri sós, immunrendszert erősítő testradír után szezám, oliva, lenmag és argán olajokat tartalmazó hidratáló krémpakolással kényeztetjük. A testpakolás közben kellemes kézmasszázzsal kezei ápoltságáról is gondoskodunk.

50 perc

14 900 Ft

Coffee break

Valódi Arabica kávéból készült, gyengéden hámlasztó, frissítő, serkentő és öregedésgátló hatású testradír bőrfeszesítő, vérkeringést fokozó hátmasszázzsal.

50 perc

14 900 Ft

Bali Paradise

Exkluzív testkezelő rituálé rózsás vagy levendulás testradírral, keringésjavító, nyugtató hatású testpakolással és relaxáló aroma masszázzsal.

75 perc

17 700 Ft

Vadgesztenyés lábkezelés

A vadgesztenyeport tartalmazó pakolás erősíti a vénákat, harcol a kötőszövetek folyadékvisszatartása ellen így kiválóan alkalmas vénás problémák kezelésére. A pakolás ideje alatt kecskevajas kézmasszázzsal kényeztetjük. Bevizesedett, visszeres lábakra, kismamáknak is ajánljuk. (A kezelés napján szoláriumba menni vagy napozni tilos.)

30 perc

9 900 Ft

Hangulatjavító kecsketejes-narancsos testradír

A Holt-tengeri sós testradírral, kecsketejes fürdőkrémmel és narancs illóolajjal végzett kezelés serkentő, kiegyensúlyozó és hangulatjavító hatású. A bőr mélyen hidratálttá és bársonyossá válik. (A kezelés napján szoláriumba menni vagy napozni tilos.)

30 perc

9 900 Ft