+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Kedvezményeink törzsvendégeinknek

Kizárólag törzsvendégeinknek

Megajándékozzuk hűségét - még több élménnyel!

Fedezze fel a környéket is, kalandozzon, mozogjon és szerezzen új élményeket Greenfield pihenése alatt! Összegyűjtöttük Önnek a legjobb programokat, amiket kizárólag regisztrált törzsvendégeink vehetnek igénybe.

A kedvezmény igénybe vehető az itt tartózkodás alatt: a Friends of Greenfield pecséttel ellátott kulcskártyatartója felmutatásával!

Kristály torony - Bükfürdő

Kedvezmény törzsvendégeinknek: 15 %

Távolság a szállodától: 2 km

Bővebb info: https://kristalytorony.hu/

A Magyarországon egyedülálló, kristályszerkezetű, háromszintes, mászó-, és kalandpályán minden generáció megtalálja a számítását. Tavasztól őszig remek családi program a Kristály Torony a több mint egy kilométer hosszú pályavonalával, a mászófallal, az óriás hintával és a legkisebbeknek a Mini Kristálytoronnyal.

Holdfényliget - Az Alpokalja Kalandparkja Gyöngyösfalu

Kedvezmény törzsvendégeinknek: 20%

Távolság a szállodától: 30 km

Bővebb info: https://holdfenyliget.hu/

Izgalmas kalandok a természet ölelésében! Az ország egyik legnagyobb klasszikus drótkötélpályáján 1-12 méter magasságban lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni. 90 különböző szabadtéri játék várja a látogatókat már 3 éves kortól - erdei kisvasutas utazás, íjászat, erdei quad, száguldó denevérpálya, óriás csúszás, mezítlábas élményösvény, nordicwalking, vízi buborék...
Nyitva tavasztól őszig.

Kőszegi Jurisics vár

Kedvezmény törzsvendégeinknek: ingyenes audioguide a várlátogatáshoz

Távolság a szállodától: 25 km

Bővebb info: https://jurisicsvar.hu/

Kiránduljon Kőszegre, Magyarország egyik leghangulatosabb kisvárosába, amely csodálatos fekvése, egyedülálló történelmi belvárosa révén a Dunántúl ékszerdobozaként ismert. Tudta, hogy itt minden nap 11 órakor is megszólalnak a harangok a török elleni harc emlékére? Repüljön vissza az időbe és ismerje meg a Kőszegi vár és a város történetét, a vár állandó és időszaki kiállítások helyszíne.


Nyitva keddtől vasárnapig 10-17.00

Tóth Pincészet

Kedvezmény törzsvendégeinknek: 15% (a borozó kínálatából és a palackozott borokból)

Távolság a szállodától: 25 km

Bővebb info: https://tothpinceszet.hu/

Ha Kőszegen jár, egyszerűen kötelező megkóstolni a helyi borokat!  A kisváros 700 éves borkultúrával rendelkezik, a szőlő és bortermelés évszázadokon át meghatározta az életét. A Tóth Pincészet családi vállalkozás, ahol a századfordulón a város első palackozóját megalapítva a mai napig szívvel-lélekkel készülnek a környék legízletesebb borai, mint a Kékfrankos, Zweigelt, Rosé, vagy a Tramini és Zöld Veltelini.

Zártajtó - Szabadulószoba Szombathely

Kedvezmény törzsvendégeinknek: 10%

Távolság a szállodától: 27 km

Bővebb info: https://zartajto.hu/

Szereti a kihívásokat, fejtörőket és izgalmakat? Próbára tenné ügyességét, logikai tudását? Családok, barátok csapatai számára külön történettel rendelkező pálya, 6 szoba egyenként 60 perces játékidővel, mechanikus és elektromos zárszerkezetekkel,
több mint 60 ügyességi, logikai, kreatív, geometriai és számítási feladat. Előzetes foglalás szükséges. (12 éves kortól ajánlott) 

Savaria Tömlöc - Szabadulószoba Szombathely

Kedvezmény törzsvendégeinknek: 10%

Távolság a szállodától: 27 km

Bővebb info: https://tomloc.hu/

Élménydús, kiszabadulós kalandjáték már szabadtéri pályán is! Barátokkal, családdal vagy kollégákkal, 3-5 fős csapatokban különböző ügyességi és logikai feladatok megoldásával fejtsék meg a kódot és jussanak ki! Előzetes foglalás szükséges. (12 éves kortól ajánlott)

Kisfaludi Vadaspark

Kedvezmény törzsvendégeinknek: 10 %
Távolság a szállodától: 35 km

Bővebb info: https://www.facebook.com/kisfaludivadaspark/

A Kisfaludi Vadaspark Egyesület és Baráti Kör 2016-ban alakult azzal a céllal, hogy Kisfalud településen található Vadasparkra, valamint a falu természeti értékekre felhívja a figyelmet. Az állatok megismerése mellett, van lehetőség, etetésre és állatsimogatásra, kerékpározásra  a falu határában. 


Nyitva szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 10-19.00

Crazy Garage - Szabadulószoba Sopron

Kedvezmény törzsvendégeinknek: 10%

Távolság a szállodától: 48 km

Bővebb info: https://sopron.crazygarage.hu/    

Sopron a leghűségesebb város is megér egy napos kirándulást, ahol a kulturális városlátogatás szabadulószobás élménnyel párosítva garantáltan emlékezetes lesz! A Crazy Garage-ban megtapasztalhatják a számítógépek világából megismert logikai kalandjátékok valóságba átültetett élményét: jöjjenek el és próbálják ki, milyen érzés egy szerkezetet valóságban működésre bírni, egy titkos ajtót valóságban kinyitni és mindazt, amit eddig csak a virtuális térben élhettek át. Előzetes foglalás szükséges.

Eszterházy kastély - Fertőd

Kedvezmény törzsvendégeinknek: 5 % a kastélylátogatás árából
Távolság a szállodától: 40 km

Bővebb info: https://www.eszterhaza.hu/kastely/

Látogasson el az Eszterházy család 18. századi barokk kastélyába, amit "Magyar Versailles"-ként ismernek. A vezetett túrák helyszínei: a nyári ebédlő, sala terrena, Haydn-terem, Apolló-terem, kápolna épülete, valamint az „Esterházyak mesélő kincsei” című kiállítás a pálmaházban.

A tárlatvezetés időtartama kb. 50 perc

Nyitva: kedd-vasárnap 9.00-17.00 óra között (hétfő: SZÜNNAP)