+36 94 801 600 | 9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Greenfield újjászületés

Együtt a megújulás útján

Szállodánk elindult a teljes újjászületés útján.

A felújítás gőzerővel folyik szállodánkban, ezért minden fontos információt összegyűjtöttünk a felújítás ütemezéséről és érintett területekről és szolgáltatásokról:

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a megújulásunk részeként a parkolónk is teljes körű felújításon esik át 2022. május végéig. Az ingyenes pakolási lehetőséget természetesen továbbra is biztosítjuk. 

Újdonságaink, megújult tereink:

 • Újjászületett fogadótér letisztult, modern designnal
 • Exkluzív kialakítású GreenGarden étterem valamint golfpályára néző panorámás GolfSide Lounge
 • Megújult Lobby Bár és Szalon kényelmes fotelekkel
 • Új kialakítású konferenciatermek a legmodernebb technikával felszerelve
 • Felújított 18 lyukú nemzetközi golfpálya
 • Chill & Fun Club szórakoztató központ
  bowling, darts, biliárd, csocsó, MultiSport- és golfszimulátor
 • Épületgépészeti felújítás (klíma-, fűtés- és vízrendszer)
 • Wellness és Spa felújítása; megújult belső élménymedence, belső gyerekmedence, termálmedence, úszómedence, 2 finn szauna (egyik textilmentes), aroma szauna, gőzfürdő, sószoba sóhomokozóval, bioszauna, merülőmedence
 • Megújult gyógyászati részlegünk
 • Új, Spa&Harmony exclusive wellness area: fényszauna, infraszauna, kőszauna, jégkút, sószoba sópárologtatóval és oxigénterápiával, gőzfürdő, spa mozi, napozószoba, pezsgőfürdő, élményzuhany

Jelenleg a felújításunk utolsó üteme zajlik, mely előreláthatóan 2022. szeptember közepén ér véget. A várható átadási időpontok a következők: 

Szállodában érintett terület Felújítás ütemezése és átadása
Play&Fun - gyermek játszószoba Az átadás várható időpontja 2022. május 27.
Játszótér Az átadás várható időpontja 2022. június 03.
Homlokzati felújítás A homlokzati felújítások miatt a terasz előreláthatóan 2022. május 20. és 2022. június 20. között nem érhető el. 
Külső élménymedence Várhatóan 2022. július 15-ig felújítás miatt zárva, ezt követően elérhető vendégeink számára.
365-napos-csúszda Az átadás várható dátuma 2022. augusztus 31.
Szobák felújítása A szobák teljes felújítása 2022 ősziéig tart. A felújított szobák átadása több ütemben zajlik, emiatt a szálloda szobakapacitása őszig korlátozott. A megújult 207 szoba szeptember 10-től lesz teljesen elérhető. 

Fontos:

A szállodában felújítási munkálatok zajlanak, melyeket igyekszünk úgy irányítani, hogy Vendégeink pihenését a legkevésbé zavarják. Azonban bizonyos időszakokban előfordulhatnak zajjal járó munkálatok. Az ajánlatban / visszaigazolásban szereplő ár kedvezményes ár, mely már tartalmazza a kompenzációs kedvezményt.


Célunk, hogy a szállodánk egyedi termékként megújult belsővel és színvonalas szolgáltatásokkal biztosítsa a Vendégek pihenését!

A következő időszak nem mindennapi a mi életünkben sem, de mindezt azért tesszük, hogy a már megszokott és szeretett „Greenfield élmény és pihenés” most még jobb, még különlegesebb legyen!

Bízunk benne, hogy velünk tartanak és részesei lesznek az izgalmakkal teli várakozásnak, hogy végül együtt élhessük meg a Greenfield Újjászületését!

Greenfield csapata

Az ütemterv tájékoztató jellegű, a változtatás jogát fenntartjuk!

Kiemelt partnerünk a felújításban:

HÉP - Horváth Építőmester Zrt.