Greenfield Hotel

Pihenjen a wellness és a golf fellegvárában!

Érkezés

Távozás

Elektromos kezelések

Szelektív ingeráram

A hidratáló, vitalizáló kezelés bármely bőrtípus, még az érzékeny bőr ápolására is ajánlott. A bőr visszanyeri vitalitását, friss, üde megjelenését, természetes fényét köszönhetően az aktív összetevőknek, mint a kék lótuszvirág, fehér tea, háromszínű árvácska kivonatok, melyek megvédik a bőrt a korai bőröregedéstől.

-

4 500 Ft

Diadynamic ingeráram kezelés

Különböző, a mozgásszervi megbetegedésre alkalmazható elektromos kezelés. Hatásai az áramforma függvényében lehetnek: ödéma csökkentés, fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés. Iontoforezisre minden áramformája alkalmas. Általában zúzódások, húzódások, ízületi és gerinckopások, porckorong betegségek esetén használjuk.

-

4 500 Ft

Iontoforézis

Gyógyszereket, szükséges ásványokat lehet galvánáram segítségével a bőrön keresztül a szervezetbe juttatni. Leggyakrabban gyulladáscsökkentők bejuttatására használjuk, esetlegesen a csontokat felépítő kalcium pótlásának lehetőségét kínálja.

-

4 700 Ft

Interferencia

Izomstimuláló, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású elektromos kezelés. Elsősorban gerinc tájékon, de bármely testtájon alkalmazható. A vérkeringés serkentésének köszönhetően a szöveti oxigénellátottság is javul. Vákuumos interferencia: Az áram jótékony hatását enyhe vákuummal kiegészítve mikro masszázs hatást és fokozott izomnyugalmat lehet elérni.

-

4 500 Ft

TENS kezelés

A kezelés elsősorban az idegek stimulációján keresztül éri el gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, izomlazító hatását.

-

4 500 Ft

EKG vizsgálat

-

5 200 Ft

Galvánáram kezelés

Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású, javítja az idegek vezetését illetve érszűkület esetén kihasználható az értágító hatása. Nem csak a vérkeringést támogatja, de a csontképződést is elősegíti.

-

4 900 Ft